• bold
  • brave
  • unique
  • iconic
  • effective
Aan het laden...

RSLT maakt betaalbare websites. Op maat!

Een betaalbare
website van RSLT…

…de beste start voor je bedrijf
Je website is vaak het centrale medium in je middelenmix. Ook is die tijdens veel klantcontacten hét visitekaartje van jouw bedrijf. De perfect werkende, betaalbare website van RSLT zorgt voor de best mogelijke eerste indruk.

Maximaal naar wens. Minimale prijs.
Veel kleine bedrijven en startende ondernemers kunnen (nog) niet veel geld aan uitgeven aan hun website. RSLT ontwerpt een betaalbare website volgens jouw wensen, met de functionaliteit die voor jouw klanten belangrijk is.

De 7 voordelen

+ Op maat (met functies naar wens)
+ In jouw huisstijl
+ Snel, veilig en compatible (mobile/devices)
+ Goed vindbaar
+ Eenvoudig te beheren
+ Betaalbaar
+ Tevredenheidsgarantie

Custom ontwerp
Wij houden niet van eenheidsworst. Daarom maken we een website die past bij jouw huisstijl en situatie. Je bent flexibel in design, uitstraling en functies.

Functionaliteit
We ontwerpen een website die jouw webbezoekers geeft wat zij zoeken. Content, inhoud en de gewenste functionaliteit. We zorgen er ook voor dat de bezoekers resultaat leveren. Met trackers en analytics kun je efficiënter op de call-to-action sturen.

Vindbaar
We zorgen voor een goed seo-plan. Zo doen we suggesties over zoekgedrag en volume. Wij zorgen we er voor dat jij optimaal vindbaar bent.

Altijd tevreden
Voor, tijdens en na de bouwfases hebben we regelmatig overleg. Zo werken we optimaal samen en zorgen wij ervoor dat jij na oplevering tevreden bent.

Zelf beheren
Wij geloven in eenvoud. Voor de webbezoeker én voor jou, als beheerder. We zorgen er altijd voor dat jij zelf aanpassingen kunt maken aan de website. Bij oplevering krijg je uitleg hoe je dat doet.

In 3 stappen jouw betaalbare website

1. Concept & web design
Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Wat is het doel van de website, welke gebruikers komen er op? We maken een functie-schema, bepalen de techniek in een bouwplan en schetsen een visual design dat past bij jouw huisstijl.

2. Web development
We maken een seo-plan, zodat jouw vindbaarheid vanuit de basis goed is ingericht. Pas daarna wordt de website echt opgebouwd. Jij levert content aan, of wij helpen je met relevante vulling. We geven de website inclusief alle pagina’s vorm en testen het resultaat op verschillende voorkomende browsers.

3. Onderhoud
We helpen je op weg met een mini-cursus web-beheer, zodat je zelf grip houdt op de onderhouds- en beheerkosten. Of we maken afspraken over service en ondersteuning. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar als de nood aan de man komt.

Heeft jouw website een boost nodig?

Neem contact op met RSLT. Samen verkennen we je wensen, bespreken we de mogelijkheden en wat een realistisch kostenplaatje is.