• bold
  • brave
  • unique
  • iconic
  • effective
Aan het laden...
2022Interior graphics
Hartvan de zaak
Drie etages met elk één grote open kantoorvloer. De gebouwkern in het midden is daarin als een grote kubus geplaatst; een perfect canvas om meer sfeer en uitstraling te realiseren. Dat resulteert in een omgekeerd Panorama Mesdag, een rondom aansluitend landschap van 40 meter lang. Op iedere etage één, elk met een eigen thema.

Interieur boost

De uitvraag

Deze opdrachtgever zou een nieuw pand betrekken. Een strakke nieuwbouwlocatie weliswaar, maar toch een beetje inwisselbaar. De opdracht: voorzie het interieur van een grafisch ontwerp zodat in één oogopslag duidelijk is dat je hier bij een Rotterdamse projectontwikkelaar bent. En houd rekening met de creatieve inborst van de opdrachtgever.

02

Het resultaat

Als je door deze kantoortuin wandelt, loop je rondom de vier zijdes van de gebouwkern. Dat inspireerde ons voor één lang canvas van 40 meter. We creëerden een panorama-afbeelding die rondom aansluit. In de afbeelding komen Rotterdamse iconen voor, een simpele 360-graden foto voldeed daarom niet. Wij zijn de stad door gecrosst, hebben oneindig veel foto’s aan elkaar geshopt en daar één doorlopend panorama van gemaakt. Iedere etage kreeg zijn eigen thema en dito customized graphic. Om het geheel af te maken is het grafisch ontwerp opgebouwd in een raster- / stippenpatroon, conform huisstijl van de klant. Het geheel is geprint op behang en voor de deuren is semi-transparante folie gebruikt.

Webdesign: de krachtvan eenvoud
Ruimte voor vakmanschap