• bold
  • brave
  • unique
  • iconic
  • effective
Aan het laden...

Vastgoed promotie en gebieds marketing

Vastgoed promotie, een klasse apart

Iedere makelaar zal het beamen: “locatie, locatie, locatie”. Vastgoed promotie is dus sterk gerelateerd aan gebiedspromotie.

Bouwen aan een merk
Ook project-ontwikkeling is als merken bouwen. Het mooie is dat het merk vaak nog helemaal gevormd kan worden. Maar hoe zorg je voor een geloofwaardig verhaal? En hoe voorkom je de typische clichés?

Jouw doelgroep vinden en binden
RSLT heeft al sinds 2008 ervaring met de promotie van vastgoed projecten. Sterker nog, we zijn juist onderscheidend in moeilijkere projecten of omstandigheden.

Meer uit marketing
RSLT maximaliseert de commerciële potentie met een gefundeerd marktonderzoek en een marketing strategie. We weten hoe je een verhaal aan een plek verbindt, hoe een plek laden de opmars is voor de merk-identiteit. En ja, dat gaat verder dan alleen een huisstijl (zie deze casus)!

vastgoed-promotie
vastgoed

Co-creatie ontwikkeling
Al in een vroeg stadium helpt RSLT potentiële klanten te binden aan jouw project. Door placemaking, events en co-creatie verbinden we geïnteresseerden aan je merk en ook je product, als ambassadeurs of kopers.

Promotie
We maken de verkoopmiddelen die aansluiten bij jouw doelgroep en presenteren op een verrassende manier. Denk aan een opvallende campagne. Video’s, gelikt of juist lekker naturel. Of fijn leesbare verkoop-documentatie, brochures en magazines.

Artist impressions
Die maken we niet zelf, maar we kennen de specialisten en weten hoe ze aan te sturen. RSLT laat jouw product daardoor maximaal tot z’n recht komen. We maken exterieur beelden die passen bij de doelgroep en de interieur beelden zijn huiselijk en hebben de juiste stijl.

Hoe geef je een
merk een gezicht?